Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 5 augustus 2014

Vacature: secretaris gezocht

Door het vertrek van Suzanne Hartog is er in het bestuur een vacature vrijgekomen voor een nieuwe secretaris.De secretaris houdt zich voornamelijk bezig met de organisatie van het bestuur en de afdeling. Hij of zij is de spil in de interne communicatie. De secretaris verzorgt de agenda en de notulen voor de ALV en de bestuursvergaderingen. De secretaris gaat na wie er tijdens de ledenvergaderingen stemrecht hebben en stelt de tijdens de vergadering genomen besluiten vast. Hij of zij verzameld proactief zoveel mogelijk gegevens die voor het bestuur van belang kunnen zijn. Deze stukken worden herkenbaar en traceerbaar gearchiveerd.

Daarnaast is de secretaris bereid algemene organisatorische werkzaamheden op zich te nemen.
Ben jij de versterking die wij zoeken? Wil je je inzetten voor D66 in Amsterdam Zuid en lijkt het je leuk om de lokale politiek dichter bij de leden te brengen. Dan is dit je kans!
Stuur een korte motivatie en een kort CV naar Pieter Willemsen, voorzitter D66 Amsterdam Zuid, op p.willemsen@d66amsterdamzuid.nl