Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 7 november 2020

Dit is je kans. Help mee geschiedenis schrijven!

Met Sigrid aan het roer is het Torentje nu echt in zicht. Het is tijd voor nieuw leiderschap. Maar Sigrid kan niet zonder onze hulp. Iedere hand, iedere minuut, iedere actie, hoe klein ook, telt… Ook die van jou. Het maakt niet uit of je weinig tijd of geen ervaring hebt. Het maakt niet uit als je niemand kent binnen D66 of nog nooit iets hebt gedaan. Er is geen drempel. Het is voor ons allemaal spannend, maar we gaan dit samen doen. Daarom zouden we het geweldig vinden als jij je aanmeldt om mee te helpen.

Jij bepaalt wat je wilt doen en hoeveel tijd je eraan wilt besteden. Je bent niets verplicht.

Blijf je aan de zijlijn of doe je mee? Stuur een mailtje met in ieder geval je naam, telefoonnummer en het stadsdeel waar je woont (Oost, West, Centrum, Noord, Nieuw-West, Zuid-Oost, Zuid, Weesp) naar: campagne@d66amsterdam.nl. Wij nemen vervolgens contact met je op.

Hopelijk tot snel!