Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 5 november 2021

D66 voor oudervriendelijk wonen in Buitenveldert

 

Afgelopen plenaire vergadering heeft D66 Zuid samen met de VVD fractie in Zuid een memorandum aan het Dagelijks Bestuur overhandigd waarin wij verzoeken om na te gaan wat de mogelijkheden zijn om seniorenwoningen in Buitenveldert te bouwen. Buitenveldert kent de grootste populatie 65+’ers van Nederland en om hen van hun oude dag te laten genieten in de wijk waar zij al decennia wonen, moeten er extra gepaste oudervriendelijke woningen gerealiseerd worden. Hiermee kunnen we onze ouderen in de wijk laten wonen met als bijkomend voordeel dat we een doorstroom realiseren waarmee jonge Amsterdammers sneller een plek in Buitenveldert kunnen krijgen.

Zie voor meer informatie het memorandum:

https://zuid.notubiz.nl/document/10599446/1/210929%20Memo%20seniorenwoningen