Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 17 november 2021

D66’ers hebben gestemd: definitieve kandidatenlijst stadsdeelcommissie bekend!

 

 

De leden van D66 Amsterdam Zuid hebben hun stem uitgebracht en de definitieve kandidatenlijst voor de stadsdeelcommissie 2022 is bekend! Nadat de lijstadviescommissie een advieslijst had samengesteld kregen de leden van D66 Amsterdam Zuid de kans om hun stem uit te brengen.

Interne verkiezingen
Na zorgvuldige gesprekken heeft de Lijstadviescommissie afgelopen september een advieslijst opgesteld. Vervolgens hebben de kandidaten intern campagne gevoerd bij de leden van D66 Amsterdam Zuid. De leden kregen de mogelijkheid om digitaal te stemmen op hun voorkeuren.

Kandidatenlijst stadsdeelcommissie 2022:

 1. Dirk van Leeuwen
 2. Vica Reout
 3. Luuk van Gemert
 4. Eefje van Kessel
 5. Kay Rutten
 6. Sam Bogerd
 7. Alexander Doijer
 8. Erik Schmit
 9. Sabine Lammers
 10. Hein Koster
 11. Angelo Verhoeven
 12. Sebastiaan Capel